Ook als u niet overstapt kunt u als u uw abonnement verlengt bij uw huidige provider graag een hoge korting bedingen op de kosten van het abonnement of een nieuwe mobiele telefoon. De mobiele providers willen hun klanten graag vasthouden, en vaak doen ze u enkele weken voor het aflopen van uw contract al een aanbieding voor abonnement verlengen.

Wanneer kan ik mijn abonnement verlengen?

Afhankelijk van uw mobiele provider kunt u 2 of 3 maanden voor het aflopen van uw huidige abonnement op zoek gaan naar aanbiedingen voor abonnement verlenging. Stem niet zonder online de verschillende aanbiedingen voor abonnement verlengen te hebben vergeleken in met het aanbod dat uw provider doet.

Waarom vergelijken bij abonnement verlenging?

Doet u niets bij het aflopen van uw huidige mobiele abonnement, dan wordt uw abonnement stilzwijgend iedere maand verlengd met een maand. U krijgt dan geen korting op de verlenging en betaalt dus in feite te veel. U doet er daarom verstandig aan om enkele weken voor het aflopen van uw huidige contract de aanbiedingen voor abonnement verlengen te vergelijken.