Hoe kun je het beste te werk gaan als je een iPhone 6 wilt kopen? In dit artikel willen wij je enkele tips geven die je hierbij helpen. Allereerst moet je bepalen welk type iPhone 6 je wilt gaan kopen. Het standaard model, de iPhone 6 is verkrijgbaar vanaf 699 euro. Het Plus model, de iPhone 6 Plus is er vanaf 799 euro. Wat is nou precies het voordeel van de Plus variant? Het scherm van dit model is iets groter, namelijk 5,5 inch tegenover 4,7 inch. Vind je het prettig om een groot scherm te hebben, ga dan voor de Plus variant. Vind de beste iphone 6 aanbieding op de website over de iPhone 6.

iPhone 6 aanbieding: iPhone 6 Abonnementen

Nadat je hebt besloten welk model je wilt gaan aanschaffen zul je op zoek moeten gaan naar een passend abonnement. Ook qua abonnementen zijn er enorm veel verschillen. Bepaal hoeveel belminuten, sms’jes en data je per maand nodig denkt te hebben. Op abonnementen vergelijkingssites kun je vervolgens aangeven wat je wensen zijn. Het systeem kijkt direct naar de beschikbare abonnementen. Als je een geschikt abonnement hebt gevonden is het alleen nog maar een kwestie van afsluiten. Hierbij is het noodzakelijk om je persoonlijke gegevens in te vullen.

Wachten op de iphone 6

Zodra je het abonnement hebt afgesloten kun je natuurlijk nog niet direct aan de slag. Je moet de iPhone 6 of iPhone 6 Plus eerst ontvangen. Vaak wordt het toestel binnen 48 uur na het afsluiten van het abonnement opgestuurd. Je hoeft dus niet heel lang te wachten op je nieuwe telefoon. Wij wensen je alvast heel veel plezier met de iPhone 6!