Bescherming
Om je iPhone te beschermen is het noodzakelijk om een hoesje te gebruiken. Er zijn verschillende soorten en maten. Je kunt ze in verschillende winkels aanschaffen

Je hebt verschillende hoesjes die je kunt aanschaffen.

– TPU, siliconen hoesjes
– Metalen stickers
– Bumpers
– Bling bling

TPU + siliconen hoesjes

Dit zijn waarschijnlijk wel de meest voorkomende beschermhoesjes die je tegenkomt. Deze is nauw verwant aan de Hardcase hoesje, maar er is 1 ding verschillend, hij breekt niet bij een valpartij. En daarnaast zorgt hij voor een betere, extra grip op je telefoon. Dit is zeer handig als je hem op je dashboard van je auto wilt liggen, zo glijdt hij niet van het dashboard af. Zit er een verschil tussen TPU (Thermoplastic polyurethane) en siliconen? Jazeker zit er een verschil in, siliconen is het meest stroeve materiaal. Het is overigens niet handig voor mensen die hem in hun broekzak doen want het kost behoorlijk veel moeite om hem weer uit je broekzak te halen. TPU is dus beter geschikt voor de broekzakgebruikers maar je hebt wel een kleine kans dat hij ergens vanaf kan vallen of glijden. Dit type iPhone 4s hoesje is in ieder geval zeer geschikt ter bescherming van het toestel.

Metalen stickers

Dit is eigenlijk bedoelt voor de sier, dus om je telefoon op te fleuren. Zoek je een dergelijk hoesje iPhone 4s dan zijn deze goedkoop in de aanschaf. Het geeft je iPhone weer net een andere uitstraling dan die van je vrienden.

Bumpers

Met een bumper geeft je je telefoon een bescherming die ervoor zorgt dat het design van je smartphone niet wordt aangetast. Een bumper beschermt namelijk alleen de randen en door de subtiele verdikking zal je telefoon niet het oppervlak raken waarop je hem neerlegt.

Bling bling

Bling bling hoesjes zijn eigenlijk geen los soort hoesje. Echter, omdat er zoveel liefhebbers van dit opvallende soort hoesjes zijn is er toch een nichemarkt voor op het internet. Ideaal om flink de blits te maken op feestjes.