KPN is een van de grootste internet en telecom aanbieders van Nederland. Het bedrijf biedt iedereen met een vaste telefoonaansluiting een aantal abonnementen om draadloos te internetten. Wie een internet abonnement afsluit bij KPN is verzekerd van Draadloos Internet via Wi-Fi. KPN biedt namelijk al haar abonnees een modem aan waarbij standaard een router zit ingebouwd dat draadloos internet mogelijk maakt. Wil je internetten via KPN? Dan heb je deze keuze uit 3 pakketten. Voor 25 euro heb je het goedkoopste instap abonnement met een lage snelheid terwijl je voor 45 het duurste en dus snelste internet abonnement hebt. Zoals je al eerder las: alle internet abonnementen van KPN komen met een draadloos modem waarmee je met je laptop, iPad, tablet en smartphone via Wi-Fi draadloos kunt internetten.

Draadloos internet van KPN

Het dataverkeer op alle KPN abonnementen voor draadloos internet gaat op basis van een Fair Use Policy. Dit betekent dat je onbeperkt kunt internetten tot het moment dat je onevenredig veel bandbreedte gaat verbruiken in vergelijking met andere KPN internet klanten. Verder zitten er bij je KPN internet abonnement altijd 25 e-mail adressen verdeeld over 5 pop3 boxen. Handig als je voor je smartphone, tablet, laptop en desktop computer een apart e-mail adres wilt gebruiken. Een draadloos internet abonnement van KPN komt verder met een aantal opties. Zo is het voor 10 euro per maand mogelijk om een abonnement te nemen op de streaming muziekservice dienst van Spotify. Met Spotify muziek luisteren betekent overal ter wereld op je smartphone of laptop naar veel muziek uit de hitlijsten luisteren. Ook op je computer of laptop kun je Spotify gebruiken. Verder biedt KPN een e-mail spam filter bij haar abonnementen voor draadloos internet en ook ontbreekt een virusscanner niet op je KPN e-mail adressen.

Wat zijn de instellingen voor Ziggo?

Heb je draadloos internet van Ziggo? Dan vind je op de website van die provider een aantal ontzettend handige handleidingen over het instellen van je draadloze internet met Ziggo. Op de installatie-gidsen die je terug kunt vinden op de website van Ziggo staat veel info. De pagina’s waarop je kunt lezen hoe je draadloos internet van Ziggo moet installeren start uiteraard met een korte samenvatting over de voordelen van draadloos internetten. Belangrijkste reden om draadloos te internetten vindt de klantenservice van Ziggo ‘het flexibel gebruik van internet in en om uw huis’.


Ziggo WiFi internet Om met Ziggo draadloos te kunnen internetten heb je een aantal dingen nodig. Allereerst moet je een Wi-Fi modem van de provider hebben. Samen met een eventuele router en een dongle, voor een laptop of computer, is het installeren van Ziggo draadloos internet een klusje dat zelfs voor een leek vrij eenvoudig is. Ziggo biedt voor Windows XP, Windows 7, Mac osX en Windows Vista erg handige installatiegidsen aan. Heb je zelf tips en trucs om draadloos internet van Ziggo te installeren? Dan mag je uiteraard reageren onder dit bericht. Je mag me natuurlijk ook altijd een e-mail sturen met daarin je tips en trucs!